Tiedonkeruun ja tietosuoja-asetusten hallinta

Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -ominaisuuden avulla voit selvittää, mitä henkilötietojasi Google kerää, tyhjentää hakuhistoriasi ja poistaa tietojen keräämisen käytöstä.

Hallitse Google-historiaasi

Hallitse Google-tietojen seurantaa

Jos lopetat sovellusten ja verkkohaun tietojen seurannan, Google-palveluidesi personointi saattaa olla rajoitettua. Google saattaa esimerkiksi lakata suosittelemasta sinulle kiinnostavia kohteita, ja verkkohakutuloksistasi voi tulla vähemmän asiaankuuluvia. Tietojen seuranta poistetaan käytöstä kaikissa sovelluksissa ja kaikilla verkkosivustoilla ja laitteilla, joilla olet kirjautuneena samalle tilille. Kun lopetat tietojen seurannan, Google voi vielä jonkin aikaa käyttää viimeisimmästä haustasi kerättyjä tietoja parantaakseen verkkohakutuloksia aktiivisen istunnon aikana. Seurannan poistaminen käytöstä ei poista kaikkia aiemmin kerättyjä tietoja. Voit tarkistaa ja poistaa nämä ja muut tiedot osoitteessa myactivity.google.com. Vieraile osoitteessa policy.google.com saadaksesi lisätietoja tiedoista, joita Google edelleen kerää ja miksi.

Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -ominaisuuden avulla voit tarkistaa nykyiset tietosuoja-asetukset Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa tai Telegramissa ja määrittää ne suoraan Kaspersky-sovelluksessa.

Voit tarkistaa ja hallita Facebook-, LinkedIn-, Instagram- tai Telegram-tiliesi tietosuoja-asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Avaa Yksityisyys sosiaalisessa mediassa -osio. Lue tietonäytöt, jotka esitetään, kun avaat osion ensimmäisen kerran.
  3. Siirry Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -osion päänäytössä Palvelut-osioon ja napauta palvelun nimeä. Kirjaudu Facebook-, LinkedIn-, Instagram- tai Telegram-tilillesi tilillesi pyydettäessä.
  4. Napauta yksityisyysasetusluokkaa, jonka haluat tarkistaa. Aseta sitten haluamasi mukautetut säännöt.